Waarom we technologie moeten beoordelen op mogelijkheden en niet op functies

Er speelt zich een interessante tweedeling af in de technologiesector. Nu alle bedrijven tech-bedrijven worden en digitale oplossingen bieden aan hun klanten, moeten we niet kijken naar wat die technologie allemaal kan, maar naar wat we ermee kunnen bereiken. Met andere woorden: we moeten ons richten op hoe we technologie inzetten om unieke zakelijke problemen op te lossen.

Als we investeren in nieuwe technologie en die implementeren, moeten de uitdaging en de doelen leidend zijn en niet de losse producten, functies of tools die daarbij te pas kunnen komen.

Accountants zijn vaak niet technisch onderlegd en willen weten wat het resultaat is van een product, niet hoe het werkt. Ze willen weten hoe hiermee administratief werk kan worden verminderd, tijd kan worden bespaard of nieuwe markten kunnen worden bereikt. Ze zijn niet zozeer geïnteresseerd in de fijne kneepjes van SDK’s of API’s.

Dit is een gunstige ontwikkeling. Producten worden gescreend en geselecteerd op basis van de direct tastbare voordelen die ze de organisatie bieden, en accountants worden hierdoor gedwongen om goed na te denken over welke problemen hun eigen producten en services oplossen.

Bedrijven worden op hun beurt steeds kritischer over wat het meest zinvol is voor hun klanten en teams. Ze willen aangepaste oplossingen bouwen die echt aan hun behoeften voldoen, en dit is waar Power Platform zowel accountantskantoren als Microsoft-partners kan helpen om in uit te blinken.

Power Platform pakt een aanzienlijk aantal zakelijke uitdagingen aan is flexibel genoeg om te voldoen aan de behoeften van bedrijven met unieke en complexe problemen waarvoor automatisering of een aangepaste applicatie nodig is. Het geeft je de mogelijkheid om elk probleem op te lossen waarmee een bedrijfsonderdeel worstelt. Het biedt niet slechts één product of functie, maar wordt het antwoord op al je technische obstakels.

Dankzij Power Platform hoeven bedrijven niet voor elke zakelijke behoefte te zoeken naar een passend product. In plaats daarvan hebben ze meer behoefte aan flexibele technologie en de oplossing daarvoor is ons pakket met tools.

Ontdek de kracht van Microsoft Power Platform. Download ons eBook. HIER

Share this post

Related posts

Techdata partner with Hikari
partner